Напередодні новорічних свят глава Укрзалізниці Євген Кравцов заявив, що покидає власне крісло та йде працювати в публічний сектор. Відповідна заява з'явилася на сайті підприємства.

"Останнім часом точилось багато розмов щодо начебто конфлікту Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури. Але ми командні гравці з єдиною важливою метою - покращення стану Укрзалізниці і бажанням ефективної розбудови української інфраструктури. Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні Наглядової Ради щодо припинення контракту в зв’язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене.", - йдеться в повідомленні.

Євген Кравцов, фото: biz.censor.net.ua
Євген Кравцов, фото: biz.censor.net.ua

Окрім цього, він додав, що вже пізніше дасть більш розлогі коментарі стосовно власного звільнення.

"За останні роки трансформація Укрзалізниці стала однією з наймасштабніших серед державних компаній. Тому логічно, що далі буде перехід на новий рівень. Більше подробиць та коментарів - після прийнятих формальних рішень", - підсумував Кравцов.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що на новорічні та різдвяні свята "Укрзалізниця" призначила 26 додаткових поїздів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київський вокзал перетворять на український Лас-Вегас, - що задумали в "Укрзалізниці".

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Скічко відзначився гнівним постом про "Укрзалізницю": до Кравцова є питання.