Відомий український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу громадян на діяльність глави "Укрзалізниці" Євгенія Кравцова. Особливий інтерес виникає при озвучуванні заробітної плати цього чиновника.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Шнайдера в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчера, Владимир Зеленский поручил подготовить план реструктуризации "Укрзалізниці". А это Женя. Он пока ещё глава, той...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 2 september 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вчора, Володимир Зеленський доручив підготувати план реструктуризації "Укрзалізниці". А це Женя. Він поки ще голова, тієї самої "Укрзалізниці". Не так давно, були опубліковані свіжі дані про розмір його заробітної Плати. А тепер УВАГА. Наш "Герой" щомісяця отримує... 570 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ. Тільки вдумайтеся в цю просто фантастичну Цифру. Кожен місяць, цей хлопець отримує стільки, скільки простий Український пенсіонер в кращому випадку отримає за ТРИДЦЯТЬ РОКІВ. Це реально не вкладається у мене в Голові. Ну а найцікавіше полягає в тому, що по суті, ці гроші беруть з наших з вами Кишень. Адже Женя, саме керівник ДЕРЖАВНОЇ Компанії.", - повідомив Євген Кравцов.

Нагадаємо, одесити, бережіть нерви: місто скували масштабні затори, куди краще не звертати.

Як повідомляв Знай.uа ЗМІ назвали головних претендентів на посаду глави Міністра інфраструктури.

Знай.uа писав, захисника "Леганеса" Василя Кравця мріють переманити відразу шість клубів.