Співробітники ФСБ Російської Федерації заявили про те, що в понеділок, 30 грудня, затримали двох громадян України. Затриманих звинувачують у спробі покинути анексований Крим в обхід російських пунктів пропуску.

Про це стало відомо завдяки повідомленням оккупантских ЗМІ, які посилаються на Федеральну службу безпеки.

ФСБ, 24 канал
ФСБ, 24 канал

Журналісти пишуть, що російські силовики спіймали чоловіків у темний час доби. "У полі зору прикордонників потрапили дві людини, які прямували у напрямку до лінії розмежування", – йдеться у повідомленні.

Імена затриманих не розголошуються. Повідомляється, що "українці мають кримінальне минуле" і на території анексованого Криму "перебивалися випадковими заробітками". Щодо кожного із затриманих порушено кримінальні справи за частиною 1 статті 322 КК РФ – незаконне перетинання Державної кордону РФ. Їм обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, піде на обмін в "ДНР": відома українська спортсменка вийшла на волю.

Як повідомляв Знай.uа озвіріла дніпрянка покришила чоловіка замість філе: свекруха дала добро.

Знай.uа писав, стрілянина біля ФСБ на Луб'янці в Москві: всі версії інциденту і подробиці про особу винуватця.