З'явилася інформація, що правозахисники підозрюваною у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яни Дугар, яка, за даними слідства, нібито стежила за журналістом і фотографувала камери спостереження біля його місця проживання, озвучили заяву про фальсифікацію доказів слідства.

Про це стало відомо завдяки заявам адвокатів під час брифінгу для українських журналістів.

Янa Дугарь, фото з вільних джерел
Янa Дугарь, фото з вільних джерел

Відомо, що захисники зазначили у своїй заяві такі моменти:

-наявність у підозрюваної татуювання;

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

-незнайомство з іншими фігурантами справи в 2016 році;

-перебування Яни у військовій частині в липні 2016 і надання медичної допомоги пораненим, що, за словами адвокатів, унеможливлює її перебування в Києві 16 та 18 липня 2016;

-зразок відео, який слідство відібрало для експертизи датовані 11 липня 2019 року, за словами захисників, в даний час Яна була за кордоном.

Яна Дугарь, https://bitly.su/v8Hy
Яна Дугарь, https://bitly.su/v8Hy

На питання, чи могла Яна "прибрати" татуювання, адвокати заявили, що інші алібі, підтверджують, що на відео не Яна Дугар і там взагалі "випадкова людина". Також зазначили, що мають докази і свідків того, що 16 та 18 липня 2016 Яна Дугар перебувала у військовій частині 66 в Донецькій області. В цілому вона перебувала на службі з 3 червня по 26 вересня.

Нагадаємо, "Слуги народу" підклали українцям під ялинку драконівські штрафи: за що доведеться платити в 2020-му.

Як повідомляв Знай.uа штрафи злетять в 15-20 разів: водії дорого заплатять за найпопулярніше порушення.

Знай.uа писав, українцям розкрили очі на маніпуляції з курсом долара: "Усе погоджено з Нацбанком".