Напередодні Нового року в мережі опублікували відео, на якому "Щедрик" Миколи Леонтовича з'єднали з кадрами боїв українських військових у зоні ООС на Донбасі, а також зі звуками пострілів і канонади.

Ролик з передової з'явився на YouTube-каналі "Військового телебачення України". Відомо, що колядку виконав Національний президентський оркестр.

Українські військові, скріншот відео

"Тільки одна пісня в світі асоціюється 100-відсотково з новорічними святами – це "Щедрик". Немає жодної людини, яка не могла б наспівати перші ноти цієї пісні. А як щодо "Щедрика" на передовій? Який у наших військових різдвяний настрій? Нагадайте собі про тих, хто захищає ваше мирне святкування Різдва та Нового року", – йдеться в описі під відео.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, міжнародний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України створив кавер на всесвітньо відому пісню "Щедрик".

Як повідомляв портал Знай.uа, українську колядку "Щедрик" виконав на найвищій телевізійній вежі Канади квартет "Акорд" з Тернополя.

Також портал Знай.uа писав, що відома українська співачка Злата Огневич переспівала легендарний "Щедрик" Миколи Леонтовича у власному виконанні.