На старті Нового року астрологи активно публікують свої передбачення і гороскопи для кожного знаку Зодіаку. Новий 2020 - рік Білого Щура вважається високосним, тому ще більше викликає хвилювань. До топ-3 найбільш невдачливих знаків 2020 року увійшли скорпіон, стрілець і тілець.

Скорпіон

Для представників цього знака автрологи передбачають ймовірні фінансові ризики і збитки на тлі пошуку кращої роботи і особистих взаємин.

Скорпіон
Скорпіон

Рік Білого щура попереджує, що в 2020 році Скорпіонам, як ніколи раніше варто стежити за своїми словами і висловлюваннями, так як звичайне ситуація може не тільки поранити рідних, а й призвести до розриву відносин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Стрілець

В кишенях цього знаку Зодіаку фахівці також обіцяють фінансові діри. Астрологи застерігають, що всі гроші і заробітки, які Стрілець може складати на чорний день, в результаті підуть на вирішення непередбачених ситуацій і життєвих проблем. Фахівці рекомендують не приймати передчасних рішень, довіряти своїй інтуїції і серйозно поставитися до планування власного бюджету.

Стрілець
Стрілець

Телець

У рік Білого Сталевого Щура Тельця чекають чималі успіхи в фінансовому становищі, проте ціна питання всіх досягнень швидше за все буде коштувати погіршенням здоров'я та поганим моральним становищем.

Телець
Телець

Особливу увагу астрологи рекомендують звернути на хребет і нервову систему, рекомендуючи представникам цього знаку попіклуватися про себе, адже здоров'я - це найкраще золото.

Як повідомляв Знай.ua багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щури розповіли астрологи.