Погода в Україні на початку 2020 року принесе справжні сюрпризи. В січні очікується серйозне похолодання і йорданські морози таки наздоженуть українців.

Вже з третьої декади січня в Україні вдарять сильні морози. Про це йдеться в довгостроковому прогнозі синоптиків на сайті Gismeteo і Meteoprog.

У Києві температура може досягти до -20 ...- 26 в кінці січня. Судячи з прогнозів синоптиків на місяць, морози можуть початися з 16 січня. А з 21 по 27 січня можуть досягти позначки -11 ...- 20 вдень і -17 ...- 27 вночі. Тобто морозна погода протримається приблизно тиждень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Втім, відразу після йорданських морозів стовпчики термометрів знову піднімуться до незначних мінусів близько 3-4 градусів.

При цьому потрібно враховувати, що погодна ситуація може змінюватися, і точний прогноз синоптики можуть дати не більше, ніж за три дні.

Нагадаємо, у четвер, 2 січня, погода в Україні буде сонячною, а на крайньому Сході країни випаде сніг.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також Знай.ua писав, в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.