У четвер, 2 січня, погода в Україні повинна бути сонячною, лише на крайньому Сході країни випаде сніг. При цьому похолодання зайде у всі регіони. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, погода буде вітряною, але скрізь, крім Харківщини, Луганщини та Донеччини, буде сухо.

Температура повітря вдень у Центрі і на Сході наблизиться до нуля, а на Півночі – +1 +4, на Заході – +1 +3 градусів.

У Києві в четвер температура повітря опуститься до -1 +1 градусів. Протягом дня та ночі буде сильний західний вітер, зате без опадів.

погода на 2 січня, Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Народний прогноз погоди України

2 січня вшановується пам'ять святого Ігнатія Богоносця. Погода цього дня пророкує погоду серпня. Наші пращури помітили, наскільки сильний мороз у цей день, настільки буде спекотно влітку. А якщо є іній на деревах, то погода найближчими днями буде ясною.

Погода в Україні, фото: Realist Online
Погода в Україні, фото: Realist Online

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.