У 2020 році пощастить деяким знакам Зодіаку. За пронозами астрологів, цим представникам будуть вдаватися усі починання, а доля всміхнеться в усіх починаннях. Наступний рік за східним календарем – рік Білого Металевого Пацюка.

Астрологи пророкують, що цей рік стане щасливим майже для усіх.

Леви

Рік Білого Пацюка
Рік Білого Пацюка

У людей, які народилися під цим "вогненним" знаком, у 2020 році загостряться інтелектуальні здібності, покращиться пам'ять та інтуїція. Для Левів 2020 рік стане роком, коли немає нічого неможливого, тому сміливо можна розпочинати нові справи.

Стрільці

Стрілець
Стрілець

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стрільців чекають різкі зміни у 2020 році й вони відбудуться переважно в особистому житті. Стрільці мають всі шанси зустріти свою половинку, на яку зможуть справити максимально позитивне враження, показати своє почуття гумору, легкість у спілкуванні і оптимізм. Цей рік стане для Стрільців сприятливим для початку спільного життя чи весілля.

Тельці

Телець
Телець

Тільці у 2020 році також опиняться у списку улюбленців долі. Поєднання Землі і стихії Металу Пацюка допоможуть Тельцям підвищити свій авторитет в очах оточуючих, змінити пріоритети або переконатися в правильності свого шляху.

Козероги

Козеріг
Козеріг

Рік Білого Пацюка для Козерогів стане надзвичайно динамічним. Найсприятливішими періодами буде весна та літо. Саме у цей час астрологи радять приймати важливі рішення.

Скорпіони

Скорпіон
Скорпіон

Рік Білого пацюка принесе удачу в сімейних справах і представникам цього знаку вдасться зміцнити стосунки, любов і довіру. Зірки нагадують, що в гонитві за почуттями, потрібно не забувати про планування справ і фінансову складову.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.