Зокрема, надбавки до пенсій передбачені для ветеранів, учасників бойових дій, людей з інвалідністю та "дітям війни".

В українському законодавстві передбачали надбавки а також збільшення пенсій, проте це ніяк не торкнеться всіх.

Законодавство України передбачає надбавки до пенсій

Для забезпечення безбідної старості для українських пенсіонерів передбачені також надбавки, наприклад, незайнятим пенсіонерам, які мають на утриманні дітей до 18 років до пенсії за віком, у зв’язку з інвалідністю та за вислугу років, на догляд особам з інвалідністю та одиноким особам.

Законодавство України передбачає надбавки до пенсій

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Розраховувати на нові виплати крім того мають всі шанси непрацюючі люди пенсійного віку, у яких на утриманні перебувають не досягли повноліття діти або з інвалідністю.

Законодавство України передбачає надбавки до пенсій

Згідно з даними експертів Національної ради економічного розвитку, на початку жовтня 2019 року середній розмір пенсії в Україні становив 3020 грн, а в минулому кварталі — 3006 грн. Проте повністю задовольнити потреби українського пенсіонера може пенсія розміром в 11 041 грн — таку суму показало опитування Research & Branding Group.

Повідомляється, що з 1 липня до 1 жовтня розмір мінімальної пенсії в Україні виріс на 0,5%. Крім того, у Кабміні планується трьохетапне підвищення пенсійних виплат — очікується, що у 2020 році мінімальна пенсія українця збільшиться на 8%.

Нагадаємо, раніше міністр Милованов боляче вдарив по останній надії пенсіонерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці втратять субсидії.

Також "Знай.ua" писав, про надбавки до пенсій. Українцям пояснили, кому чекати підвищення виплат.