Як відомо, у минулому, 2019 році на широкі екрани вийшло чимало різноманітних фільмів вироблених в Україні або за участі українських студій та продюсерів. А відтак, в мережі з'явився ряд картин, які варто очікувати вже у цьому, 2020 році. Про них розповіли не менш відомі керівники кінофестивалів, дистриб’ютори та кінокритики.

Фільм "Мої думки тихі" та "Атлантида"

Саме цих два фільми очікує якнайшвидше побачити генеральний директор "Артхаус трафік" Денис Іванов. За його словами, це стрічки, які варто побачити:

"Я чекаю на фільм "Мої думки тихі" Антоніо Лукіча. Він виходить у прокат 16 січня. Фільм уже отримав приз у Карлових Варах, приз глядацьких симпатій на Одеському кінофестивалі. Чекаю на його результати в прокаті, бо це комедія дійсно смішна: і для широкого кола глядачів.

Також очікую на вихід фільму "Атлантида" Валентина Васяновича. Він теж став проривом в українському фестивальному кіно на міжнародному фронті. В прокат він вийде в листопаді, і гадаю, що це буде суперподія в українському кіно"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Погані дороги" та "Віддана"

Ці фільми під керівництвом Наталі Ворожбит та Христини Сиволап очікує генеральна продюсерка ОМКФ Юлія Сінькевич:

"Очікую на "Погані дороги" Наталі Ворожбит. Це її режисерський кінодебют. Вона написала сценарій до фільму, який раніше ставили на театральній сцені. Дуже цікавий буде фільм Христини Сиволап "Віддана", за мотивом роману Софії Андрухович "Фелікс Австрія". Це історичний фільм, але з художніми елементами. Костюми робила дизайнерка Леся Патока. Привабить глядачів те, що фільм — це екранізація популярного роману"

"Пульс" та "Наші котики".

"Цікаво подивитися на українську спортивну драму "Пульс", яка розповість про перемогу в Пекіні паралімпійки Оксани Ботурчук, та "неполіткоректну" стрічку "Наші котики". У першому випадку свою роль грає тема — створення сучасних міфів зазвичай ґрунтується якраз на висвітленні спортивних перемог на великому екрані.

Щодо другого фільму, то мені дуже сподобалася режисерська робота Володимира Тихого у "Брамі", а тут ще й обіцяний легкий комедійний треш про події в зоні АТО. Ризикована, але дуже необхідна у наш час стрічка".

Нагадаємо, піде в порно: Паттінсон зробив несподівану заяву про нового "Бетмена".

Як повідомляв Знай.uа чарівна донька Джонні Деппа спокусила чоловіків коротенькими шортами: Різдво буде спекотним.

Знай.uа писав, Крістен Стюарт заговорила про весілля з Паттінсоном, фанати "Сутінок" пищать від захвату: "Він був мій перший...".