У п'ятницю, 3 січня, погода в Україні буде зовсім не схожа на січневу. У деяких регіонах країни стовпчики термометрів піднімуться до +5 +7 градусів.

Таку теплу погоду в Україні влаштує скандинавський антициклон Хіа.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Вітер в Україні обіцяє бути південно-західним або західним, від невеликого до максимум помірного. Температура повітря найближчої вночі очікується -1 -6 градусів морозу, вдень +1 + 5 градусів", - написала вона.

Найтепліше буде в Одеській області, Херсонській, Прикарпатті, Буковині, Хмельницькій області та в Криму. Там температура повітря підніметься до +5 +7 градусів.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

При цьому згідно з прогнозом Діденко, найхолодніше – на Чернігівщині, Полтавщині та Луганщині. Там стовпчики термометрів опустяться до +1 +3 градусів.

У Києві в п'ятницю буде сухо і навіть сонячно. Температура повітря вночі становитиме -2 -5 градусів, а вдень +2 +4 градусів.

3-го січня антициклон на ім`я Xia зробить в Україні суху погоду і подекуди навіть сонячну. На решті території Європи...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 2 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

Наші пращури помітили, який день 3 січня, таким буде і вересень. Червоне сонце на ранковій зорі пророкує заметіль. Якщо у цей день багато снігу, то можна очікувати хорошого врожаю хліба.

погода на 3 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що вже з третьої декади січня в Україні вдарять сильні морози.