На Рівненщині сталася моторошна аварія — легковик Renault Kangoo зіткнувся з Mercedes-Benz Actros з напівпричепом-цистерною, де був скраплений газ. Від удару вантажівку перекинуло.

Інцидент стався у четвер, 2 січня, повідомляє пресслужба Національної поліції у Рівненські області.

За кермом легковика був 21-річний водій, який не впорався з керуванням і допустив зіткнення. Від удару вантажівка перекинулася і перекрила проїзну частину, а легковик відкинуло на узбіччя. У цей час у напрямку Рівного рухався на автомобілі "ВАЗ 210" 41-річний чоловік, який не помітив на проїзній частині тягач і зіткнувся із ним.

Унаслідок ДТП водія "Renault Kangoo" затисло у салоні, його деблокували рятувальники. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Сарненської районної лікарні із політравмою. За допомогою до медиків звернувся і кермувальник ВАЗівки, де у нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом ноги.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. В усіх трьох водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Нагадаємо, у Києві чоловік і дівчина з Казахстану так і не доїхали до аеропорту.

Як повідомляв Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також Знай.ua писав, що Львів перетворився на смітник після Нового року: огидні наслідки бурхливої вечірки показали всій Україні.