У Києві на вулиці Ярославів Вал проходить слідчий експеримент за участю хірурга Юлії Кузьменко, підозрюваної у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Трансляцію експерименту веде в Facebook hromadske.ua.

На місці проведення експерименту зібралося багато правоохоронців. Під час експерименту Кузьменко повинна була пройти пройти по вулиці разом з музикантом Андрієм Антоненко - по тих дільницях, де є відеокамери. Її прохід буде знімати дрон.

Слідчий експеримент у справі вбивства Павла Шеремета у Києві триває

Geplaatst door hromadske.ua op Donderdag 2 januari 2020

Журналісту вдалося поспілкуватися з захисником Кузьменко Вадимом Добошем. Той сказав, що експеримент "проходить через жопу", бо адвокатів Антоненко не повідомили.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кореспондент доповнив його слова, повідомивши, що Антоненко поки що не бере участі в експерименті, тому що його особистих адвокатів попередили занадто пізно, а від безкоштовних державних він відмовився. Пізніше співробітник "Громадського" додав, що Антоненко, швидше за все, відвезли в СІЗО.

Нагадаємо, адвокати підозрюваного у справі Шеремета Дугарь зробили скандальну заяву: "У нас є докази".

Як повідомляв Знай.uа юристи Трампа попрацювали: одеський депутат погорів на мерзенних схемах.

Знай.uа писав, затягували процес: харківський суд виніс несподіваний вирок організаторам теракту біля Палацу спорту.