У відділі реєстрації актів громадського стану Мелітополя Запорізької області розповіли про те, які імена були найпопулярнішими серед молодих батьків у минулому році, повідомляє “Регіональне інформаційне агентство”.

Як повідомляється, багато батьків обирали для своїх новонароджених дітей старовинні та рідкісні імена. Серед них лідерами за популярністю є Аміран, Артемій, Дамір і Тамерлан. Серед більш традиційних імен для хлопчиків найчастіше обирали імена Марко, Микита, Кирило та Єгор.

новонароджені
новонароджені

Серед імен для дівчат найпопулярнішим у минулому році було ім’я Злата. Разом з ним першу трійку складають Аліса та Софія. А серед рідкісних імен найпопулярніші Данелія, Зарина, Іда, Ульяна, Домініка, Олівія та Іларія.

Нагадуємо, що сьогодні свій день ангела відзначають жінки з іменем Ангеліна.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.