Збройні сили України перейшли на нову систему харчування після нового року. З початку 2020 року на нову систему перейдуть усі частини ЗСУ й зміни почалися вже зараз — солдати на передовій отримують інший сухпайок.

Про це пише інформаційний портал armyinform.com.ua.

"У сухпайках українських військових на передовій уже не гримлять бляшанки, а страви гарячі й смачні. Навіть десерт є! Від нового сухпайка в ЗСУ не відтягнути за вуха. Гречка з курятиною, горохове пюре з філе індички й навіть гарячий борщ! Усе – за стандартами НАТО", - йдеться у повідомленні.

воїни ЗСУ
воїни ЗСУ

Раніше бійці їли холодні консерви у бляшанках, однак нині замість важких бляшанок – термостійкі пакети. У комплекті йдуть безполуменеві розігрівачі з інструкцією. За 10 хвилин їжа стає гарячою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також солдати отримують десерт – мед із сухофруктами, джем із смородини, міцну каву і шоколад. Виготовляють сухпайки на виробництві "Пирятинський делікатес". Така система виявилася не дорожчою за стару - закупівельна вартість набору – до 275 гривень.

Нагадаємо, викрито підступний план Путіна щодо українських земель: "Для маневру залишилося мало місця".

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали обличчя полеглих за свободу і мир героїв: країна в неоплатному боргу перед ними.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі, в зоні провидіння ООС, в перший день нового року помер український військовий Юрій Сергеєв з позивним Гудвін.