Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 4 січня російські окупанти обстріляли позиції бійців та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики три рази порушили режим припинення вогню. Один раз обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

"Один обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї зафіксовано поблизу Василівки, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД", - йдеться в повідомленні.

Військовий, фото з вільних джерел
Військовий, фото з вільних джерел

Та два рази оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по нашим позиціям поблизу населених пунктів Новолуганське та Зайцеве, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ".

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав та загинув.

Скріншот допису

Нагадаємо, весна посеред руїн: на апокаліптичних просторах Донецька помітили дивовижні речі, фото

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.