лікарня
лікарня

Ні копійки не візьмуть: в Україні дозволили проходити медогляд на халяву, що потрібно знати

Вже цього року в Національній службі охорони здоров'я підготували несподіваний сюрприз жителям України. Отже, стало відомо, що тепер рання діагностика раку є абсолютно безкоштовною. Відповідна заява з'явилася на сайті відомства.

Пологовий будинок
Пологовий будинок

В Україні запрацює державний електронний сервіс "еМалюк"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Стало відомо, що з січня в Україні батьки новонароджених малюків зможуть випробувати новий державний сервіс "еМалюк", який надасть відразу 10 послуг для дитини.

Зарплати в Україні, фото: 24tv.ua
Зарплати в Україні, фото: 24tv.ua

Нові зарплати та перерахунок пенсій: що чекає на українців у 2020 році

Пенсійний фонд України (ПФУ) заявив, що згідно із Законом "Про Державний бюджет України на 2020 рік" мінімальна зарплата складатиме 4 723 гривні. У зв'язку з цим, з 1 січня 2020 року буде здійснено перерахунок мінімального розміру пенсійних виплат для непрацюючих пенсіонерів, які досягли 65 років і мають страховий стаж не менше 30 років для жінок і 35 років – для чоловіків.

Ляшко, фото - KP.UA
Ляшко, фото - KP.UA

Зеленський раптово задекларував ще 5 мільйонів: де президент дістав такі гроші

Президент України Володимир Зеленський, який раніше задекларував більше 900 тис. грн доходу від надання майна в оренду, повідомив про отримання майже 4,88 млн гривень роялті від студії "Квартал 95" у 2019 році.

Розслідування завершено: Ляшку загрожує сім років в'язниці за бійку з Герусом

Нацполіція завершила досудове розслідування за фактом бійки між колишнім нардепом, головним "радикалом" України Олегом Ляшком і Андрієм Герус у "Борисполі". Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.