Цими днями у київському науковому інформаційно-аналітичному центрі медичної статистики розповіли, скільки дітей народилося напередодні різдвяних свят та протягом новорічної ночі. Відповідна інформація з'явилася на сайті відомства.

Як відзначається, всього за тиждень у столиці народилося понад вісімсот немовлят, серед яких більше хлопчиків.

"За період з 23.12 по 31.12.2019 у пологодопоміжних закладах, які розташовані на території міста Києва, народилось 822 немовлят, з них 381 дівчинка та 441 хлопчик, в тому числі 21 двійня", - йдеться в повідомленні.

Статистика народжуваності у Києві

Також відзначається, що чимало малюків народилося і у новорічну ніч – 62 хлопчики та дівчинки.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"У переддень Нового року 31 грудня та у новорічну ніч світ побачили 62 немовлят , 33 дівчинки та 29 хлопчиків, а серед них – 2 двійні", - підсумовується у медцентрі.

Нагадаємо, що у Львові дівчинка, що з'явилася на світ з дуже маленькою вагою 480 г і зростом 27 см, знайшла люблячу сім'ю.

Як повідомляв портал Знай.ua, 11 міст і 10 послуг для новонародженого: в Україні запрацює державний електронний сервіс "еМалюк"

Також портал Знай.ua писав, що у відділі реєстрації актів цивільного стану Мелітополя Запорізької області розповіли про те, які імена були найпопулярнішими серед молодих батьків у минулому році.