Біля станції метро "Харківська" у Києві величезна кількість щурів атакує людей. Пацюки тут, наче святі тварини. Вони бігають по сходах підземного переходу і абсолютно не бояться пасажирів підземки. Відчувають себе там господарями.

Пацюки не бояться людей

Кияни повідомляють, що пацюки з'явилися тут через постійну антисанітарію. Біля метро не прибирають відходи і постійно насмічено. Поміж розкидані кавові стакани і окурки, ожирілі пацюки шукають собі поживи.

"Вчора ввечері на тротуарі поруч із входом у підземний перехід до станції метро "Харківська" я помітила цілу зграю щурів різних розмірів, які бігали по тротуару, мабуть в пошуках їжі. Тут багато розкиданого сміття. Поруч розташовується стихійний ринок. Відходи тут практично не прибирають, чим сприяють розмноженню щурів. Вони абсолютно не бояться людей. У цьому місці зупиняються автобуси, які везуть пасажирів в аеропорт "Бориспіль". Гризуни вільно бігають по тротуару, а потім тікають у бік паркану, за яким будівництво", – розповіла киянка Лана Куніцина.

Пацюки не бояться людей

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гризунів ніхто не нищить. Вони спокійно переміщуються навіть між людей. У Госпродпотребслужбі Києва заявили, що проводити дератизацію гризунів – відповідальність виключно балансоутримувача території.

Але ж хто нестиме відповідальність за перенесення важких захворювань від мишовидних гризунів?!

Нагадаємо, п’яна в дрова киянка порвала "п'яту точку" в метро: новорічний конфуз потрапив на камеру.

Як повідомляв портал "Знай.ua", різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макарон.

Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви потішать Білого щура та принесуть достаток.