Стало відомо, що в неділю, 5 січня, в Україні оголосили штормове попередження. У західних областях країни прогнозуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Штормове попередження на 5 січня

"5 січня у західних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпеки, жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що в неділю, 5 січня, в країні прогнозується хмарна погода, місцями очікується невеликий мокрий сніг і дощ.

Згідно з даними синоптиків Укргідрометцентру, вітер очікується західний і північно-західний, 7-12 метрів в секунду, у західних областях пориви 15-20 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Температура повітря в Україні в нічний час доби і вдень буде від -2 градусів морозу до 3 градусів тепла, а в Карпатах -5…-10 градусів за Цельсієм.

Штормове попередження на 5 січня

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.