Провал голосування за законопроект про легалізацію грального бізнесу змушує власників гральних закладів демонструвати дива винахідливості для того, щоб не закритись, повідомляє один з столичних Telegram-каналів.

Після того, як на початку грудня народні депутати не змогли підтримати законопроект про легалізацію грального бізнесу в Україні рахунок закритих гральних заходів вже пішов на тисячі. Деяким з них “допомагають” закриватись правоохоронні органи, а в деяких, які працювали нелегально, виявили високих покровителів.

Проте, деякі офіційно закриті гральні заклади насправді змінюють свій зовнішній вигляд та продовжують працювати під маскою інших розважальних заходів. Деякі з них з “Космолотів” перетворюються на караоке-клуби і називають себе “VIP-караоке”, а деякі не надто маскуються, беручи вивіску “Simple games". Зокрема, подібні перевтілення мешканці Києва вже побачили поблизу станції метро Харківська та біля Деміївського ринку на Московській площі. Фотографії цих “перевертнів” потрапляють до соціальних мереж.

Нагадуємо, що, згідно із соціологічними дослідженнями, майже 60% українців категорично проти легалізації грального бізнесу.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше “Знай.ua” писав про те, що, на думку ряду експертів, урядовий закон №2235 щодо азартних ігор знищить класичну лотерею в Україні.

Також “Знай.ua” інформував про те, експерт Українського інституту майбутнього Олександр Чебаненко заявив, що урядовий законопроект про легалізацію грального бізнесу №2285 створює умови для стимулювання високоризикових азартних ігор, таких як букмекерство і онлайн ставок, які, звичайно, більш прибуткові, але одночасно і найбільш шкідливі з точки зору залежності гравців.