Шведський співак Dr. Alban, який незаконно відвідував окупований Крим, провів роботу над помилками свого посту в Іnstagram, видаливши згадки про те, що його приїзд в Україну став можливий завдяки "втручанню президента". У виправленому варіанті тексту в Instagram він прибрав згадку про Зеленського.
Раніше артист виступив у новорічному шоу "Вечірнього кварталу" попри заборону на в'їзд до України через відвідування окупованого Криму.

"Зустріч з Президентом України Зеленським. Мені заборонили в'їзд в Україну через мій попередній виступ на півострові Крим. Я не знав про це, не знав, що це не сподобається українцям. Я щасливий зустрітися з Президентом", - йдеться в повідомленні.

В попередньому варіанті тексту співак повідомив: "Мені був заборонений в'їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному півострові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Чудова прогулянка в натовпі в Києві з президентом".

Нагадаємо, Зеленський з Єрмаком в Омані: з'явилися нові фото та деталі перемовин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський планує і надалі залишитися відпочивати у резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Івано-Франківської області.

Також портал Знай.ua писав, що главу держави Володимира Зеленського помітили у дуже вишуканому іноземному готелі.