Президент України Володимир Зеленський зараз знаходиться в Омані. Тепер про це з’явилась офіційна інформація із прес-служби Офісу президента. Так, за повідомленням, Зеленський обговорив з виконавчим президентом генерального Державного резервного фонду Оману інвестиційне співробітництво між країнами.

Як раніше повідомлялось, Зеленський тихенько полетів з родиною на відпочинок в Оман і зупинився в розкішному президентському готелі. Після гучного розголосу, прес-служба президента оголосила, що український лідер поїхав за кордон поєднувати відпочинок з роботою і залучати інвестиції.

Зараз повідомляється, що президент України провів зустріч з виконавчим президентом генерального Державного резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршід.

Зеленський в Омані, фото сайт Президента

Також було відзначено зростання товарообігу, який торік збільшився на 10%, сягнувши $80 мільйонів, та активізацію контактів на рівні торгово-промислових палат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під час зустрічі також було домовлено про продовження практики українсько-оманських бізнес-форумів – з огляду на успішність двох останніх заходів у Києві в 2019 році, в яких взяли участь десятки бізнесменів з Оману.

У повідомленні на сайті глави України сказано, що Зеленський зазначив, що Україна зацікавлена в прямих інвестиціях з Оману, наголосивши на таких перспективних галузях, як енергетика та важка промисловість, будівництво, сільське господарство, інформаційні технології та інновації, розвиток інфраструктури, медицина, туризм.

Зеленський в Омані, фото сайт Президента

Як видно на фото, тепер у Зе три співрозмовника з Оману, а поруч з ним знаходиться один з його найбільш впливових радників Андрій Єрмак.

"Оманську сторона висловила зацікавленість в активізації співробітництва в інвестиційній сфері і прийняла запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проектами та напрямками співпраці", - додали в Офісі президента.

Нагадаємо, раніше "Володимир Оманський": Романенко влучно затролив суперечливу поїздку Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Також "Знай.ua" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"