На днях у світ побачило нову унікальне видання "Справжніх дівчата", який є альтернативним путівником по дорослішання для дівчат. Відтак, його вдалося порівняти з аналогічним виданням Софії Могилевської "Дівчатка, книга для вас", щоправда, датованою 1962 роком та побачити, як змінилися настанови для читачів.

Про ввічливості / 1962 рік

Про ввічливості / 2019 рік

"Дівчата з дитинства вчать бути м'якими, ввічливими і слухняними Навколишнім добре. Тобі - не дуже. Говорити голосно - непристойно. Супити - некрасиво. Не відповідати на питання - некультурно. Відмовляти - просто хамство вищої проби. І знаєш, що я скажу? Такі правила етикету тобі не потрібні. Вони знищують тебе. Вони не враховують твої почуття і бажання. Ти не повинна бути зручною і непомітною"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Про вибір / 1962 рік

Про вибір / 2019 рік

"Варити борщ або розсольник - це не вибір. Шити або плести - не вибір. Обов'язково народити або одного, або двох - не вибір. Народжувати чи ні - це справжній вибір. Але його немає в твоїй гендерної коробки.

Там серед рожевих бантиків лежить записка "Всі нормальні дівчатка хочуть сім'ю і дітей. Кого ти більше хочеш спочатку, хлопчика чи дівчинку? Особисто я хочу цікаву професію, високу зарплату, своє житло, вірних подруг, захопливе хобі, двох собак і апельсинове дерево посеред кімнати. А ти?"

Радянська школярка

Про красу / 1962 рік

Про красу / 2019 рік

"Добре бути худою. Добре бути товстою. Погано бути худою. Погано бути товстою. Всі ці твердження є помилковими. Добре знаходитися в оптимальному стані. Коли ти повноцінно харчуєшся і досить рухаєшся, твоє тіло приходить в нього. Вага стає ідеальним саме для тебе. Я не маю на увазі виснажливі тренування і жорстокі дієти. Я говорю про здорових відносинах з їжею і про рух в радість".

Про домашні обов'язки / 1962 рік

Про домашні обов'язки / 2019 рік

"Домашня робота - велика, трудомістка, щоденна, рутинна і безоплатна. Подивися розцінки на послуги професійних кухарів і прибиральників, і сума виявиться титанічної. Ти б отримувала її, якби готувала і прибирала за гроші. Ну як, все ще думаєш, що домашня робота нічого не варто?"

Нагадаємо, Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок.

Також Знай.ua писав, що не можна дарувати своїм близьким на Новий рік 2020.