З'явилася інформація, що уряд України збирається запустити єдиний туристичний портал. Він повинен запрацювати вже до осені 2020 року. Про це повідомляється на офіційному сайті Кабінету міністрів.

Єдиний туристичний портал

Так, в Міністерстві культури, молоді і спорту вже створили відповідне агентство, яке реалізує даний проєкт.

"Треба створити всі умови, щоб в Україну приїздило якомога більше туристів. Це, звичайно, сервіси. Дороги, будівництвом яких ми зараз активно займаємося. А також безпека. Саме тому створюється єдине вікно допомоги туристам. Щоб можна було звернутися з будь-яким питанням і отримати відповідь або допомогу", заявив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Олексій Гончарук

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Згідно з планом, єдиний туристичний портал буде працювати як онлайн, так і в телефонному режимі.

До того ж, у регіонах хочуть створити локальні туристично-інформаційні центри.

Нагадаємо, що у Києві відбулася церемонія нагородження Kyiv Tourism Awards. Призи вручали представникам туризму, які розвивають столичний бренд і роблять впізнаваним в усьому світі.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві розгорнули кампанію "Посели іноземця безкоштовно!", щоб українці не виглядали в очах іноземних гостей баригами.