Новий фільм "Джокер" з Хоакіном Феніксом у головній ролі набув нечуваної популярності. За місяць прокату він заробив $44 млн і отримав титул "найуспішнішого фільму з рейтингом R".

Більше того, фанати кінострічки облюбували сходи в Бронксі (Нью-Йорк), де знімали сцену з танцем Джокера. Так, проліт, що з'єднує дві вулиці в районі Хайбридж, отримав культовий статус, і туди з'їхалися туристи і блогери зі всього світу.

Але прагнення зробити фото в декораціях фільму зайшло занадто далеко. Адже зараз на "сходах Джокера" можна побачити відразу кілька десятків чоловік, сфотографуватися без сторонніх людей неможливо.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому жителі району незадоволені таким великим притоком туристів у Бронксі. Житель Хайбриджа на ім'я Френсіс заявив, що раніше його сусіди користувалися сходами по дорозі в школу і на роботу, але тепер припинили, тому що їм заважають пройти туристи.

З часом на стовпі біля сходів з'явилася листівка з проханням до туристів "проявити повагу до мешканців району". Але люди розуміють, що все тільки починається, адже скоро Хелловін і до сходів напевно зійдуться десятки Джокерів.

Нагадаємо, що в Дагестані чоловік у масці Джокера увірвався в школу і погрожував дітям сокирою.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі показали, як змінювалися образи "геніального лиходія" у Джокері.

Також портал Знай.uа писав, як пройшла прем'єра найбільш очікуваного фільму осені.