Як відомо, легендарну різдвяну пісню вже десятки разів переспівували та виконували у практично усіх напрямках музики та за допомогою найрізноманітніших інструментів. Так, у цьому році, не змогли не зробити кавер на цей витвір мистецтва і відомий український телеканал "1+1", який презентував свій варіант "оновленої" пісні.

Відповідний ролик опублікували на офіційному YouTube-каналі.

Так, "новий" Щедрик зіграли на королі усіх музичних інструментів – органі. І слід зауважити, що вийшло доволі цікаво та емоційно.

"У цей Святвечір наша редакція вітає вас із Різдвом та дарує найбільш різдвяну пісню — Щедрик, ексклюзивно зіграну для нас на львівському органі у Lviv Organ Hall", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, що міжнародний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України також створив кавер на всесвітньо відомий "Щедрик". Його виконали двоє гвардійців під акомпанемент бандури.

Нагадаємо, що Новий рік 2020 подарує казкове щастя, але не всім: кому зі знаків Зодіаку січень підставить підніжку.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи склали добірку знаків Зодіаку, представниці яких найчастіше закохують у поганих хлопців.