Українців з Різдвом Христовим привітав Глава Православної церкви України (ПЦУ) Епіфаній. У своєму посланні митрополит згадав про річницю надання ПЦУ Томосу та інші важливі події минулого року. Також Епіфаній згадав про тих, хто захищає незалежність України від російської агресії і побажав полоненим скоріше повернутися додому.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Митрополит Епіфаній, фото: galinfo.com.ua
Митрополит Епіфаній, фото: galinfo.com.ua

"У ці святкові дні сердечно вітаю всіх вас з Різдвом Христовим та Новим роком. Вітаю президента, парламент і уряд України. Наші спільні сердечні вітання звертаємо до мужніх захисників України – військовослужбовців та всіх, хто протистоїть агресії проти нашої Батьківщини, захищає її незалежність, територіальну цілісність і суверенітет. Ми просимо у Бога, щоб Він зберігав вас від усякого зла. У минулому році з полону і несправедливого ув'язнення був звільнений багато наших співвітчизників, однак, на жаль, у ці святкові дні, набагато більше наших братів і сестер знаходяться в умовах окупації, в полоні і за ґратами в чужій землі. Ми просимо у Господа ласки і турботи для всіх вас і віримо, що наближається день вашого звільнення", – заявив Епіфаній.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній зізнався про свої "заробітки" на Різдво і улюблених колядках.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Епіфаній після заяви про перенесення Різдва приголомшив новим.

Знай.uа писав, Епіфаній визначився з перенесенням Різдва на 25 грудня.