Українські військовослужбовці, які захищають нашу країну на Донбасі, записали поздоровлення зі святом Різдва Христового, яке виклав на своїй сторінці у Facebook один з солдатів.

На відео шестеро бійців співають відомі колядки "Добрий вечір тобі..." та "Колять-колядниця", розповідають, як вони зустріли Новий рік та готуються святкувати Різдво. “Коли ви сьогодні ніжитесь ще в ліжку, то в той час наші хлопці з "нуля" передають вам привіт і вітають з Різдвом Христовим”, - підписав відео його автор Віктор Сізон.

Коли ви сьогодні ніжитесь ще в ліжку, то в той час наші хлопці з "нуля" передають вам привіт і вітають з Різдвом Хрестовим.

Geplaatst door Viktor Sizon op Maandag 6 januari 2020

Нагадуємо, що з 2020 року українська армія перейшла на харчування солдатів на передовій за стандартами НАТО — воїни стали отримувати гарячі страви а також десерти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українцям показали обличчя полеглих за свободу і мир героїв: країна в неоплатному боргу перед ними.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі, в зоні проведення ООС, в перший день нового року помер український військовий Юрій Сергеєв з позивним Гудвін.