У середу, 8 січня, в іранському Тегерані трапилася авіакатастрофа українського літака, трагедія забрала життя майже двохсот пасажирів і членів екіпажу. Відповідні служби вже почали розслідування інциденту, а в Україні відбувся брифінг прем'єр-міністра Олексія Гончарука та секретаря РНБО Олексія Данилова.

Авіакатастрофа в Ірані, 5 канал
Авіакатастрофа в Ірані, 5 канал

Зокрема, на цьому брифінгу Данилов заявив, що в розслідуванні причин авіакатастрофи українського Boeing в Ірані повинні брати участь всі без винятку країни, громадянами якої були потерпілі пасажири. За словами секретаря РНБО, за нормами міжнародного права у розслідування причин аварії повинні бути залучені представники країн, громадяни яких загинули, а також фахівці компанії Boeing. Крім того, на брифінгу Олексій Данилов повідомив, що зараз триває з'ясування актуальних списків загиблих у катастрофі літака.

Нагадаємо, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибули в Бориспіль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що МАУ призупинила польоти в Тегеран після аварії з Боїнг 737.

Також портал "Знай.ua" писав, про катастрофу українського літака в Ірані – повна хроніка і що відомо.