Президент Володимир Зеленський виказав свої співчуття родинам загиблих в катастрофі українського пасажирського літака біля Тегерану.

Про це Зеленський написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook. Також він зазначив, що наразі посольство України в Ірані наразі вточнює інформацію щодо списків загиблих при падінні літака та обставин цієї трагедії.

“Страшна звістка з Близького Сходу. Сьогодні вранці після зльоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні (м. Тегеран) пасажирський літак авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» зазнав катастрофи і впав неподалік аеропорту. За попередніми даними, всі пасажири та члени екіпажу загинули. Наше посольство уточнює інформацію щодо обставин трагедії та списків загиблих. Мої щирі співчуття рідним та близьким всіх пасажирів і членів екіпажу”, - написав Зеленський.

Нагадуємо, що літак авіакомпанії “Міжнарожні українські авіалінії”, який мав 180 осіб на борту, впав незабаром після вильоту з тегеранського аеропорту “Імам Хомейні”. Залишається невідомим, чи пов’язане це з нещодавньою атакою баз США.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, вже почали з'являтись перші версії причин падіння українського Боїнга в Тегерані.

Також Знай.ua писав, що по військовій базі біля міжнародного аеропорту Багдада завдали три ракетних удари.