Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на п'ятницю, 10 січня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у четвер, 9 січня, відчутно зріс у ціні і становить 24,11 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 10 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,1190 гривні;

- 100 євро – 26,7998 гривень;

Таким чином, долар подорожчав ще на 28 копійок. При цьому євро також збільшився на 30 копійок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Курс долара, pxhere
Курс долара, pxhere

Нагадаємо, в НБУ розповіли, коли українцям чекати на введення в обіг монет в 5 і 10 гривень. Крім того в Національному Банку України показали, як виглядають нові монети.

Як повідомляв портал Знай.uа, в найближчий тиждень на думку аналітика Альпарі Вадима Йосуба курс долара по відношенню до гривні може зрости. В готівковому вигляді банки можуть виставляти курс на рівні 23,8-24,4 гривні за долар.

Також портал Знай.ua писав, що з початку 2019 року курс національної валюти по відношенню до американського долара виріс на 19%. Це дозволило гривні стати світовим лідером за темпами зміцнення.