Американська піаністка Лола Астанова показала в своєму Instagram-акаунті, як робить зарядку, одночасно граючи на роялі "Рондо в турецькому стилі" австрійського композитора Вольфганга Амадея Моцарта.

Про це вона розмістила допис у своєму Instagram.

"Це мій новий режим тренувань на 2020 рік!", – написала піаністка, продемонструвавши комплекс вправ з присідань, випадів і махів ногами.

При цьому її руки залишаються на музичному інструменті.
За добу ролик переглянули понад 300 тисяч користувачів і прокоментували більше двох тисяч.

"Коли ваш день розписаний настільки, що доводиться виконувати кілька завдань одночасно", – пожартував один з фолловерів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зрештою, дівчина подякувала своїм фолловерам за чудове почуття гумору і сприйняття її оригінальної гри на фортепіано.

"Не секрет, що, будучи піаністом, ви проводите більшу частину часу сидячи (що не годиться для вас ), але я завжди намагаюся залишатися у формі та рухатись. Тож якщо ви зацікавлені, час від часу я можу почати ділитися тим, що я роблю", - додала дівчина.

Нагадаємо, нічого не вдасться приховати: фото та відео користувачів iPhone кожного дня перевірятимуть.

Як повідомляв портал Знай.uа, Батько Грети Тунберг розповів, чому підтримує доньку: "Не для того, щоб врятувати клімат".