З'явилася інформація, що до першого вересня 2020 року Міністерство культури України збирається запустити роботу безкоштовної онлайн-платформи для вивчення української мови. Про це повідомив міністр відомства Володимир Бородянський.

Онлайн-платформа для вивчення української мови

Так, Бородянський заявив, що курси з вивчення української мови будуть призначені для певної категорії людей.

"Навчальні курси будуть сфокусовані на певні категорії: ті, хто знає мову, але хоче покращити; ті, хто не знає і планує вивчення "з нуля"; державні службовці, які хочуть вдосконалити знання і т. д.", — уточнив міністр.

Нагадаємо, що таке синоніми, як використовують і як кваліфікують.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, поки світ не занурився в комп'ютерній ері і у всіх інноваційних технологія, то ми і знати не знали, що собою являє значок " @ " та що він має народну назву собачка. При цьому офіційна назва такого символу звучить як "комерційне ет", але звучить абсолютно безглуздо і навіть абсурдно, а от як собачка його запам'ятали і дорослі, і діти.

Також портал Знай.ua писав, що міністерство освіти України продовжить реформувати школу, а також має намір серйозно взятися за вищі навчальні заклади. В 2020 році очікуються суттєві зміни і нововведення в українській освіті.