Президент авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Євген Дихне заявив, що він був впевнений до останнього, що їх Boeing 737-800 та екіпаж літака не могли стати причиною катастрофи. Відповідний він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Зауважимо, що ще вранці 8 січня Україну сколихнула страшна звістка: літак української авіакомпанії МАУ впав поблизу Тегерану. В результаті цього загинули 176 людей. Наразі ж після численних доказів, Іран визнав свою провину в збиті українського судна МАУ.

МАУ, Facebook
МАУ, Facebook

"Ми ні на одну секунду не сумнівалися в тому, що наш екіпаж і наш літак не могли стати причиною цієї страшної, жахливої авіакатастрофи. Спасибі всім думаючим та аналізуючим, хто з нами це поділяв і розділяє. Для нас це дуже важливо. Це були наші найкращі хлопці і дівчата. Кращі. Ми сумуємо, і з нами сумує без перебільшення весь світ. 167 загублених людських життів. 9 членів нашого екіпажу", - написав Дихне.

Нагадаємо, що президент Ірану визнав провину в авіакатастрофі МАУ: "Це неприпустима помилка"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо