Вже цього тижня в Україні потеплішало ще значніше, враховуючи атмосферний фронт, який приніс з собою дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Повітря в неділю прогріється до 8 градусів тепла вдень, а вночі трохи опуститься до 4-5 градусів вище нуля.

Погода в Україні, фото: tut.by
Погода в Україні, фото: tut.by

Проте потепління призведе до танення залишків снігу та перетворення опадів на дощі. А в тих областях, в яких не буде дощів, очікується просто хмарна погода.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У неділю, 12 січня, сонце запанує над більшою частиною України, за винятком східних областей, де очікуються опади у вигляді дощу і снігу.

Також синоптики попереджають про пориви вітру 15-20 м/с, ( І рівень небезпечності, жовтий) - ввечері 11 січня та вночі 12 січня у західних та північних областях України.
Тепле по-весняному повітря дозволить українцям діставати мангали і грилі і смажити запашні шашлики.

Загалом, синоптики прогнозують, що січень буде морозним місяцем. Максимально температура повітря опуститься до -10…-12°. Стосовно опадів, то в січні очікуються снігопади. Вони будуть помірними.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.