В міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали агресивного чоловіка з Івано-Франківська. Українця притягнули до адмінвідповідальності.

Пасажир-уродженець Івано-Франківська, який прилетів зі столиці Ірландії Дубліна, влаштував скандал посеред аеропорту. Вів себе серед людей неадекватно, не реагував на прохання заспокоїтися, ображав працівників аеропорту.

"Після посадки рейсу наш співвітчизник разом з усіма громадянами попрямував до лінії паспортного контролю. Чекаючи оформлення, він почав чіплятися до інших пасажирів і порушувати громадський порядок. Прикордонники відділу "Бориспіль" забрали чоловіка з лінії контролю, щоб заспокоїти і з'ясувати, чим спровокована його агресивна поведінка", - повідомили в Державній прикордонній службі.

Хамовитого чоловіка не зупиняло ніщо, тож прикордонники були змушені вжити серйозніших заходів, аби приборкати норовливого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Навіть перебуваючи в режимній зоні, оскаженілий чоловік продовжував нецензурно лаятися і погрожував військовослужбовцям. Після невдалих спроб його приборкати, прикордонники були змушені затримати громадянина і притягнути до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що 21 жовтня жителі Києва прокинулися від сірого неба, приглушеного сонячного світла та обмеженої видимості.