Відомий український журналіст та блогер Ігор Лесєв звернувся до своїх читачів та глядачів з новою порцією думок. Правда, є над чим подумати, адже за останні кілька днів сталося багато тривожних подій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації журналіста у мережі Facebook.

Свою нову статтю Ігор Лесєв назвав: "Про випадковості збитого "боїнга" і розстріли на Інститутській".

Ігор Лесєв, фото: скрін з відео YouTube
Ігор Лесєв, фото: скрін з відео YouTube

"Ось чим випадок відрізняється від випадковості? Випадок – це якась пригода постійного характеру. Все наше життя складається з випадків. Познайомився з дівчиною в метро. Обмінялися телефонами. Зустрілися. Поговорили. Переспали. Типовий набір випадків, які не мають чіткої стійкості, але при цьому закономірні самі по собі. Дівчата їздять в метро, а пацан хоче потрахатися. Колись випадок неодмінно має статися, тому що є базові передумови."

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А що таке випадковість? Уявіть, що дівчина в метро, ну з якою перепихнувся пацанчик, виявилася донькою президента "Лукойла". Донька президента "Лукойла" їде в Київському метрополітені і за пляшку "томянкі" вирішила перепихнутися. Це навіть не випадковість, а дуже неймовірна випадковість. Але якщо донька президента "Лукойла" комусь проспорила трах з пасажиром Київського метрополітену? У неймовірної випадковості з'являється якесь пояснення, і сама випадковість стає закономірністю.", - додав Лесєв.

Далі журналіст пояснює поняття випадковості та закономірності.

"У неймовірної випадковості з'являється якесь пояснення, і сама випадковість стає закономірністю. Іранська ППО збила власний цивільний літак. Це випадковість? Або якась закономірність, яка призвела до неймовірної випадковості? Давайте розбиратися. Цивільні літаки іноді збивають. Дуже рідко, але сукупність випадків говорить про те, що у такої випадковості присутня закономірність.", - пише журналіст.

Публікація Ігоря Лесева, Facebook
Публікація Ігоря Лесева, Facebook

Публікація Ігоря Лєсева, Facebook
Публікація Ігоря Лєсева, Facebook

Публікація Ігоря Лєсева, Facebook
Публікація Ігоря Лєсева, Facebook

Публікація Ігоря Лєсева, Facebook
Публікація Ігоря Лєсева, Facebook

Нагадаємо, у Франції не розшифровуватимуть "чорний ящик" українського літака МАУ: названо причину.

Як повідомляв Знай.uа загинути мав не тільки Сулеймані: стали відомі деталі секретної операції США.

Знай.uа писав, Гончарук пообіцяв українцям компенсацію у розмірі 200 тисяч гривень.