У Києві правоохоронці викрили зловмисників, які продавали українських дівчат в секс-рабство за кордон, а точніше до країн Європи та Азії. Наразі їх затримано.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Київській області.

Як відзначається, 25-річна мешканка міста Суми разом з іншими зловмисниками придумала злочину схему, за допомогою якої й "орудувала" у Київської області. Так, вона пропонувала жінкам роботу "моделлю" з високим заробітком, а потім відправляла їх в сексуальне рабство.

Фото з місця події

Відтак, деяким з потенційних працівниць такі умови праці здалися підозрілими і вони повідомили в поліцію, і не дарма. Під час санкціонованих обшуків поліцейські вилучили масу доказів винуватості до продажу дівчат: комп'ютерну техніку, мобільні телефони із записами і відеоматеріалами, записні книжки, банківські картки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Наразі правоохоронці перевіряє затриману на причетність до скоєння аналогічних злочинів, а також встановлює особи її спільників.

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Зауважимо, що жахливий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа надзвичайний випадок стався в одному з мікрорайонів Києва. Так, від руки власного батька постраждав п'яний молодик, який "клянчив" гроші.