Сухо, вітряно і тепло - перший день тижня 13 січня зігріє українців. Про це повідомляє у Фейсбук синоптик Наталка Діденко.

"На Маланки й Василя погода буде сухою й теплою. Тому щедрувальникам, колядникам і посівальникам не обов`язково закутуватися у теплі хустки, кожухи та смушеві шапки, можна й у шапках з баламбонами, у хустках шовкових, нормальних демісезонних черевиках, хай і мартенсах, бажано, щоб була вишиванка чи стара, чи стилізована, знання виключно своїх стовікових текстів і розуміння, хто ти і на якому фундаменті стоїш, щоб потім втримати на ньому і дітей, і внуків", - зазначає синоптик.

За словами синоптика, щоб не хитатися і не виглядати нікому не цікавим, безбарвним, плоским і ніяким. Попри тріск із банальностей та заперечення усього вартісного насправді.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наталку Діденко турбує, що зараз пішла якась така хвиля заперечення рілігійних складових свята, насмішок над національними складовими, над отими давніми кожухами й хустками, повна пустота нормальних традицій, на яких будується кожне цивілізоване суспільство, пустота, яка якраз впродовж Святвечора та Різдва масово матеріалізується нашими, загалом хорошими, громадянами на заморських пляжах та під чужими пальмами.

Нагадаємо, що всі знаки Зодіаку в січні потраплять під вплив енергетики войовничого Марса і це призведе до багатьох до правильного і переможного шляху.

Як повідомляв портал Знай.ua, у православному церковному календарі 5 січня є днем вшанування пам'яті святого Феодула і з ним ще 9 мучеників.

Також портал Знай.ua писав, що необхідно зробити свято 5 січня, яке відзначали ще наші предки.