Все частіше українці в пошуках кращої долі переїжджають в інші країни. Хтось на заробітки, хтось на постійне місце проживання.

Із за кордону до нас доходять багато різних історій, від неймовірно фантастичних та майже казкових, до історій з поганим ставлення до іноземців, та проблем з офіційним працевлаштуванням.
Але при всіх плюсах та мінусах, потік українських мігрантів з кожним роком лише зростає. Чому це відбувається?
Чим же українців приваблюють "чужі країни" і що ж там "не таке", як в нас?

Нещодавно користувачі фейсбуку почали бурхливо обговорювати допис однієї з українок, яким дівчина поділилася на своїй сторінці в цій соціальній мережі.

Крик души Украинки проживающей в Чехии. Прочитайте это действительно Сильно. Mihail Shnayder

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ось і сам пост, про автобуси з м'якими сидіннями, милі адреси вулиць, привітних школярів та бюджетні подорожі.

Я живу в Чехии. Я езжу на работу по отличным дорогам на отличном автобусе с мягкими сиденьями, который всегда приходит...

Geplaatst door Kateryna Dušek op Vrijdag 10 januari 2020

Тут дівчина не лише висловила своє захоплення від проживання в Чехії, але і вказала на всі недоліки її життя в Україні.

Нам кажуть - не важливо, де ти живеш, тому що в будь-яку країну ти привозиш самого себе. Тоді чому я лише тут змогла відчути себе нарешті людиною? Kateryna Dušek

Коментатори під постом висловлювали різні думки, хтось був налаштований категорично, і намагався довести, що в Україні не все так погано, а хтось підтримує головну думку авторки, та погоджується з її позицією.

Нагадуємо, Естонська компанія, яка шукала працівників попросила українців "не турбувати" її.

Також Знай.UA писав, про те, як у Києві правоохоронці викрили зловмисників, які продавали українських дівчат за кордон, а точніше до країн Європи та Азії.