Розміри черг біля автомобільних пропускних пунктів на кордоні між Україною та країнами Євросоюзу зменшуються, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Проте, черги з бажаючих поїхати до Європи залишаються великими. Тому на пунктах пропуску збільшено кількість прикордонних нарядів, а також їх переведено на посилений режим роботи.

Кордон з Польщею, фото: Facebook/Максим Нефедов
Кордон з Польщею, фото: Facebook/Максим Нефедов

Найбільші черги — на пунктах пропуску “Краковець” українсько-польського кордону, “Ужгород” та “Малий Березний” українсько-словацького кордону, а також “Тиса” українсько-угорського кордону. Там черги сягають понад 100 машин.

А найменші черги — на пунктах пропуску “Устилуг” українсько-польського кордону та “Дякове” українсько-румунського кордону. На них черг може взагалі не бути.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадуємо про те, що українець планував вивезти десятки кілограм "дурі" за кордон, спецслужбам допомогла випадковість.

Як повідомляв Знай.uа одеський суд закрив справу про контрабанду наркотиків під виглядом бананів: "Товар зіпсувався, паліть".

Знай.uа писав, Голландії не стало: світ назавжди попрощався з "країною".