Угорщина почала військові навчання армії, щоб підготувати солдатів до захисту південного кордону країни від мігрантів та біженців в майбутньому.

Про це повідомляє Reuters.

Угорська влада планує направляти солдатів для посилення поліцейського патруля на кордоні. Третій день поспіль сотні біженців проривають кордони поліції і пішки прямують всередину країни.

Раніше повідомлялося, що Угорщина будує на кордоні з Сербією паркан з колючим дротом. Прем'єр-міністр країни Віктор Орбан також пообіцяв посилити прикордонний контроль.

Як очікується, парламент проголосує з питання введення нових заходів пізніше у вересні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тисячі людей, що біжать від конфліктів з країн Близького Сходу, намагаються перетнути Угорщину на шляху до Німеччини і Австрії. Раніше в ООН попередили, що до кінця наступного тижня в країну прибудуть ще близько 40 тисяч мігрантів.

Читайте також: Угорську журналістку покарали за знущання над біженцями (відео)

Нагадаємо, сьомого вересня колишній Міністр оборони Угорщини Чаба Хенде пішов у відставку через міграційну кризу і повільне будівництво на кордоні захисної стіни.

З початку року на територію Євросоюзу прибули близько 350 тисяч мігрантів. Щодня їх ряди поповнюються тисячами новоприбулих.