Колишній політичний в'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов вирішив розповісти про своє особисте життя на всю країну.

Про це стало відомо завдяки опублікованому посту Олега Сенцова в мережі Facebook.

"Я не дуже полюбляю говорити про моє особисте життя, але нещодавно відбулась важлива подія для нашої родини. Нарешті, ми з’єдналися: до Києва переїхала моя мама та син. З ним виявилось найважче, тому що колишня дружина не хотіла його відпускати. Вона, до речі, етнічна українка, народилась на Івано-Франківщині, але прийняла анексію Криму", - написав Сенцов.

За словами Сенцова, Влад знаходився не тільки у сумних умовах, але і під тиском пропаганди та брехні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Олег Сенцов, Current Time TV
Олег Сенцов, Current Time TV

"Але два тижня в Україні йому вистачило щоб ця пелена спала. Незважаючи на свою болячку він гарно розуміється і сьогодні пішов у звичайну київську школу в який є інклюзивне навчання", - додає колишній політичний в'язень Кремля.

За його словами, зараз його син навчається у одній із київських шкіл. Син Влад хворий на аутизм, а 16-річна донька Аліна тяжко переживала розлучення з батьком.

Нагадаємо, "Неможливо ігнорувати": Apple "змусять" повернути Крим Україні, деталі.

Як повідомляв Знай.uа Сенцов назвав кращу альтернативу формулою Штайнмайера.

Знай.uа писав, Сенцов заговорив про життя в Криму після анексії.