Унікальний випадок трапився із стюардесою, яка працює німецькій авіакомпанії. Деякий час тому вона працювала на рейсі до Буенос-Айреса. У цьому місті вона і познайомилася з бродячою собакою по кличці Рубіо, який мешкав неподалік від готелю. Тепер він став її Хатіко, собака незворушно зустрічає її у готелі щоразу.

Собака в готелі

Коли Олівія вперше побачила тварину, то просто підгодувала її. Але песик відчув її доброту і прив'язався до неї відразу ж. Після наступного рейсу Олівія знову виявила його на тому ж місці, де вони вперше зустрілися.

Собака в готелі

Наступні півроку дівчина систематично прилітала в Аргентину і постійно підгодовувала Рубіо на одному і тому ж місці неподалік від готелю. Одного разу вона провела експеримент і спеціально заселилася в готель на годину пізніше, але пес вірно дочекався її появи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Потім вона змінила маршрут, по якому приїжджала в готель, але Рубіо не здавався.

Собака в готелі

Олівія знайшла для песика господарів, які з радістю прийняли тварина в сім'ю. На деякий час він зник з вулиць, але потім він знову з'явився у тому самому готелі, де чекав Олівію. Тоді вона полікувала собаку, зробила необхідну вакцинацію і забрала його собі. І тепер він вже вдома чекає господиню з рейсів.

Нагадаємо, тижнями жив у сніговій печері: на Алясці врятували сучасного Робінзона, подробиці.

Як повідомляв Знай.uа, панацея від депресії: пустотливий пес чіплявся до господарки під час заняття спортом.