Як відомо, якщо кіт буде дивитися та спостерігати за господарем здалеку, то собака точно не зможе пройти мимо.

Так само і відбулося в цьому випадку. Мешканка міста Канзас-Сіті (штат Міссурі, Сполучені Штати Америки) під час прямої трансляції показувала фізичні вправи. Коли вона провисла над підлогою, її бульдог вирішив підійти та пограти з дівчиною, чим дуже збентежив її.

Бульдог

На ній була одягнута вільна кофта з довгим рукавом, в яку пес і сунув свою морду. Господиня дуже зніяковіла після такого вчинку чотириногого друга і їй довелося перервати своє заняття для того, щоб звільнити вихованця з "уз" худі. Вона вийшла разом з ним за кадр, посміхаючись від душі.

Всім читачам варто подивитися це відео для підняття настрою. Адже такі ролики – найкраща панацея від депресії. А краще всього дивитися такі відеозаписи в компанії друзів тому, що можна посміятися не лише з відео, але і з чийогось заразливого сміху.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що в одному з супермаркетів мережі АТБ в Запоріжжі помітили незвичайного покупця – смугастого кошеняти, який затишно пригрелся на плечах у літнього чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий американський комік Енді Ріхтер виклав у соціальні мережі знімки МРТ-діагностики, які зробили собаці його товариша.

Також портал Знай.ua писав, що досить часто домашні улюбленці ревнують свого господаря один до одного.