У вівторок, 14 січня, в Україні очікується суха і хмарна погода. Температура вночі до -2 градусів, а вдень підніметься до +5 градусів. Вітер південно-західний і південний, 5-10 метрів на секунду.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що погода в цей день буде переважно сухою завдяки антициклону Christian.

"Температура повітря в Україні у вівторок протягом дня становитиме +1+7 градусів. Вітер очікується південно-західний, слабкий або помірний", - написала вона.

Найхолодніше буде в Луганську - тільки +1 +3 градуси, найтепліше - у Одесі, де очікуються +4 +6 градусів.

У Києві вночі синоптик прогнозує до -2 градусів, а вдень до +5 +6 градусів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Яка наша погода - розумниця! В умовах явно перевищених багаторічних значень температури повітря вона не почала скиглити,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 13 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 січня вшановується пам'ять святителя Василія Великого, архієпископа Кесарії Каппадокійської. Якщо на Василя зранку туман, то буде хороший урожай літом і осінню. Якщо на Василя тепло і сніг — літо буде теплим і дощовим.

погода на 14 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики дали неоднозначний прогноз до кінця січня.