У середу, 15 січня, по всій Україні буде тепло та сонячно, а температура повітря місцями досягне +10 градусів.

Відомий синоптик Наталя Діденко на своїй Facebook-сторінці зазначила, що у цей день в Україні очікується антициклон, суха і тепла погода.

"Температура повітря протягом дня середи очікується +2 +6 градусів, на Заході – +4 +9 градусів. Невелике похолодання прийде в Хрещення", – написала синоптик.

При цьому найтепліше буде на Львівщині. Там температура повітря підніметься до +7 +9 градусів. Найхолодніше – на Луганщині. Там повітря прогріється лише до +1 +3 градусів. Вітер буде південно-західним, 5-10 м/с.

У Києві в середу без опадів, температура повітря коливатиметься в районі +3 +5 градусів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З Новим роком! З Василем! Середина зими - вже за нами, бебебе)) Хоча вона й мало схожа на зиму, проте календарні наші...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 14 januari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

15 січня вшановується пам'ять святителя Сильвестра Римського, преподобного Сильвестра Печерського і Серафима Саровського. Сині вечірні хмари у цей день передвіщали переміну погоди. Спостерігали також за місяцем: якщо його роги гострі і яскраві, слід чекати вітру.

погода на 15 січня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптик розповів, чого чекати українцям від погоди взимку і влітку 2020-го.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.

Також портал Знай.иа писав, що синоптики дали неоднозначний прогноз до кінця січня.