Електричка "Шостка-Київ" загорілася в середині шляху, сталося це в Чернігівській області, між селом Халімоново та містом Бахмач. У вагонах складу їхали 254 пасажири, а також 11 людей персоналу, на щастя, ніхто з них не травмувався і не постраждав. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Повідомляється, що інцидент стався 13 січня, після обіду, просто на ходу електрички спалахнув вогонь. На місце події прибули рятувальники, а також спеціальний пожежний потяг зі станції Конотоп. Також відомо, що вагони з пасажирами відчепили і відтягнули на безпечну відстань, так що їм нічого не загрожувало. Незабаром рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння. Тепер залізничникам доведеться підраховувати збитки, адже вогонь пошкодив обладнання, конструктивні елементи локомотива, внутрішнє облицювання та інше. Через інцидент у дорозі затрималися 16 інших поїздів в напрямку від станції Конотоп до залізничної станції Київ.

Пожежа в електричці, Інформатор
Пожежа в електричці, Інформатор

Нагадаємо, у Дніпрі спалахнув будинок престарілих, у полоні вогню опинились десятки безпомічних людей.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінницькій області загорівся військовий склад.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві горить будівля Міноборони України.